Ont-moeten & Ont-wikkelen

Weekend

Ont-moet en ont-wikkel jouw volgende stap.
vrij 4 nov t/m zo 6 nov ‘ 22
B&B Bie Janssen in het Limburgse Elsloo
door: Antje Hiemstra en Danielle van Weert
€ 565,- excl. BTW p.p.

Kom jij Ont-moeten en Ont-wikkelen?

Ont-moet en ont-wikkel jouw volgende stap. Voor coaches, trainers en therapeuten die verder willen groeien in de professionele ondersteuning van anderen. Om je verder te ont-wikkelen heb je hulpbronnen en spiegels nodig. Die hulpbronnen en spiegels verzorgen wij voor jou in de vorm van onszelf en de groep deelnemers. Mede met jou input ontwikkelen we een programma van coaching, opstellingenwerk en samenwerk waarin iedereen kan ontwikkelen groeien en je product kan toetsen.

 

Weekend in het Limburgse land

Wij bieden een weekend ont-moeten en ont-wikkelen in het mooie Limburgse land!

Een weekend waarin jouw eigen ontwikkeling weer eens centraal mag staan op de manier die jij op dit moment nodig hebt. Een interactief weekend waarin jouw vraag én je aanbod elkaar af mogen wisselen.

  • Wat heb jíj nodig in de context van wat jij biedt?
  • Waar wil jíj je in ont-wikkelen om je persoon of je product weer een nieuwe impuls te geven?

Het weekend zal zich vullen in wisselwerking met elkaar. Wij vragen jou om aan te geven wat jij nodig hebt om je verder te ont-wikkelen. Vervolgens bieden wij een programma wat hierop afgestemd is. Dit programma krijgt vorm door veel systemisch (opstellingen) werk, individuele coaching én wat de deelnemers zelf te bieden hebben.

 

Voor wie?

Een weekend voor coaches, mediators, therapeuten of anderszins mensen die mensen begeleiden in persoonlijke ont-wikkeling. Hoe verkwikkend kan het zijn om weer eens aandacht te mogen besteden aan wat jij zelf nodig hebt?
Danielle en Antje gaan dit voor jou verzorgen!

Wij zijn er van overtuigd dat ieders persoonlijke ontwikkeling weer raakt aan die van de ander, zo raken én ondersteunen we elkaar in de volgende stap.

Door wie?

Danielle van Weert, Daan, nuchter en rebels. Met oog voor zowel jou als persoon, als voor je bedrijf. In combinatie met Antje Hiemstra, die als systemisch coach jouw patronen plaatst binnen de context waarin je bent opgegroeid. Samen zorgen wij voor een diepgaand programma, in een uitdagende en tegelijkertijd veilige setting. Waardoor jij je nieuwe inzichten direct kunt verankeren. Tijdens onze retreats is gebleken dat de combinatie van even weg zijn uit je dagelijkse omgeving in een groep gelijkgestemden, onvoorstelbaar krachtig werkt.

Wat te verwachten?

Tijdens onze weekenden en retreats begeleiden we jou om echt naar jouw eigen kern te gaan. Want voor een succesvolle business, is het nodig dat jij als persoon stevig staat. Doordat we met een gelijkwaardige groep samen zijn, is de diepgang heel snel bereikt. Het concept van geven en nemen tijdens onze weekenden en retreats geeft jou en jouw bedrijf een uniek podium. Grijp deze kans als jij iets wil delen met of aanbieden aan de groep. Je kunt een nieuwe dienst uittesten, of een bestaand aanbod doen. Je mag feedback vragen, experimenteren, of anderen vragen vanuit hun expertise mee te denken met jouw vraagstuk. Natuurlijk mag je ook gewoon jouw expertise delen. Wat heb jij te geven? En waar mag jij nog ontvangen om te kunnen groeien?

Dit weekend is voor jou:

  • Als jij weet dat jouw persoonlijke ontwikkeling voorwaarde is voor de groei van jouw bedrijf
  • Als jij eraan toe bent om weer een laagje dieper te gaan in jouw proces
  • Als je wilt groeien als persoon en met je bedrijf
  • Als je persoonlijk of businesswise tegen blokkades aanloopt en deze wilt doorbreken
  • Als je behoefte hebt aan bezinning en reflectie op een heerlijke plek in het mooie heuvelland
  • Als je geïnspireerd wil worden
  • Als jij meer verbinding wilt met andere coaches

Meer over ons

Danielle van Weert

Al mijn hele leven volg ik een pad dat niet het standaard pad is, wijk ik met mijn keuzes af van dat wat mensen van me zouden verwachten. En waarom? Omdat mijn gevoel het zegt, omdat dit is wat bij me past en waar ik gelukkig van word, omdat het is wie ik ben. Terugkijkend kan ik zeggen dat juist die rebelse keuzes me hebben gebracht waar ik nu sta. Dat de momenten waarop ik dicht bij mezelf ben gebleven, de momenten waren waarop ik het meest gelukkig was en in mijn kracht kwam te staan.
Als coach wil ik jou helpen om te ontdekken wat bij jou past en jouw pad te durven volgen. Jezelf zijn en je leven inrichten zoals jij dat wilt. Dit betekent je angsten en belemmerende overtuigingen aanpakken, oude patronen doorbreken en grip krijgen op je gedrag door bewustwording en kiezen voor wat je wel wilt in plaats van wat je niet wilt. Niet automatisch meegaan met de massa, maar kiezen voor jezelf!

Antje Hiemstra

Antje is eigenaresse en systemisch coach van Dacelo Coaching;
Ik help organisaties en teams om het beste uit hun samenwerking te halen. Door eerlijk het gesprek aan te gaan en daarbij vaste patronen, individueel gedrag en verwachtingen uit te spreken. Vanuit mijn eigen ervaringen, van altijd aanpassen aan een ander naar op eigen wijze echt iets kunnen betekenen voor een ander, begeleid ik teams op authentieke en transparante wijze.
Inmiddels heb ik ruim 20 jaar verschillende leidinggevende functies in de zorg gehad. Hier maakte ik kennis met vrijwel alle valkuilen die ik tegen kon komen als leergierig, perfectionistisch en zorgzaam persoon. Vroeger heb ik vooral geleerd om mezelf aan te passen aan de omgeving, maar aanpassen aan ieder ander is onmogelijk. Inmiddels heb ik geleerd hoe ik eerst naar mezelf kan kijken en vervolgens naar een ander. Zo behoud ik mijn unieke eigenheid en kan ik nog beter voelen wat iemand anders nodig heeft, van mij of op een andere manier.

Antje Hiemstra

Praktisch

Data en kosten

Vrijdag 4 november 16:00 uur t/m zondag 6 november tot 16:00 uur

De investering is € 565,- excl. BTW p.p. op basis van een eigen kamer
Wanneer je voor 31 augustus boekt, is jouw investering slechts € 515,- Bekijk ook onze voorwaarden.

Het weekend is een geheel verzorgd, bestaande uit
2 overnachtingen
2 x avondmaaltijd
2x ontbijt
2x lunch
Tussendoor snacks
Onbeperkt koffie thee en water

Bonus: elke deelnemer ontvangt een individuele tafelopstelling en een Rebels Only Carddeck

 

Locatie

We verblijven dit weekend in de sfeervolle B&B Bie Janssen in het Limburgse Elsloo.

Raadhuisstraat 46,
6181 HB Elsloo
Route via maps

Alle kamers hebben eigen sanitair. Indien gewenst is er de mogelijkheid om een kamer te delen met een andere deelnemer

 

Dit weekend wordt mogelijk gemaakt door:

Telefoon

+31(0)6 – 38 926 365

E-mail

Stuur een bericht